Планинската Спасителна Служба во обид да го спаси македонското достоинство

Утрово на иницијатива од волонтерите на Планинската Спасителна Служба при Црвен крст Охрид, а во соработка со ЈП Охридски Комуналец, беше исчистено ѓубрето од тешко пристапните места, вдолж патеката до црквата Св. Јован во Канео.

Се надеваме нема да се повтори.