(MK) Власта и опозицијата во Охрид за прв пат се обединија и тоа против Планинската Спасителна Служба при Црвен крст Охрид

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.