Lajme

  • Të gjithë
  • Veprimet
  • Ngjarjet
  • Lajme
  • Këshilla

(MK) Предупредување и апел до граѓаните

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht.

(MK) Промотивен настан во Грамш, Р. Албанија

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Презентација на новата Планинска куќа Брежани

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Втора интервенција во населбата Канео

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Организирана промотивна снежна авантура на Галичица

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Остварена работна посета во село Брежани, општина Дебрца

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Успех на спасувачите од Поградец

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Нова специјализирана опрема за хеликоптерско спасување

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Златен волонтерски сертификат за 2021

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht.

(MK) Нов планинарски дом во село Брежани, Општина Дебрца

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Одржан прекуграничен настан во Корча, Албанија

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Трета интервенција во месец Јули

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht.

(MK) Заврши финалната планирачка конференција на NATO – EADRCC

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Уште една АТВ несреќа во Охрид

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) NATO – EADRCC DISASTER RESPONSE EXERCISE Ohrid 2021

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Потрага по залутан собирач на шумски плодови

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Видео честитка по повод Денот на Европа!

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Несреќа во атарот на село Коњско, Охрид

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Бурно тримесечје за ПСС

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Достава на храна и лекови во атарот на село Свињишта

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Две интервенции во еден ден

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) НОВА ИНТЕРВЕНЦИЈА на ПСС И АПЕЛ ДО ЈАВНОСТА

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

Një pjesë e pajisjeve të specializuara për shpëtim në rast aksidentesh malore gjatë sezonit të dimrit tashmë kanë mbërritur

Më në fund, pas një pritje të gjatë, një pjesë tjetër e objektivave tona strategjike është realizuar, për t’i shërbyer …

(MK) Трагична несреќа на Галичица

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Интервенција на ПСС во Струшко

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Повторно интервенција на ПСС за неполн месец

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Шеста интервенција на ПСС од почетокот на годината

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Ден на планетата Земја

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Интервенција на Планинската Спасителна Служба

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) АПЕЛ до сите љубители на планините

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

Пнтервенција на Планинската Спасителна Служба

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Ден на безбедноста на планина

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Прва интервенција на ПСС во 2020 година

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) СВ. КЛИМЕНТОВА ПОВЕЛБА ЗА ПЛАНИНСКАТА СПАСИТЕЛНА СЛУЖБА

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Промотивно видео за Планинската Спасителна Служба

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Бурна седмица за Планинската Спасителна Служба

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Уште една интервенција, седма по ред

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Отворање на оперативниот и тренинг Центар на ПСС

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.

(MK) Новиот амблем на ПСС

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Maqedonisht dhe Anglishte Amerikane.