ЗНАЧАЈНО ПРИЗНАНИЕ ЗА УСПЕШНАТА СОРАБОТКА СО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОДБРАНА

Во текот на вчерашниот ден, во опреативниот центар на ПСС имавме посета од делегација на Министерството за Одбрана, која ни врачи плакета со благодарност за ефективната досегашна соработка и изрази подготвеност за поддршка и интензивирање на соработката во иднина.

Ова признание и довербата која ја добиваме од страна на Министерството за Одбрана, како и од останатите државни институции, за нас претставуваат гаранција дека сме на вистинскиот пат и поттик да продолжиме по истиот курс, во напорите за издигнување на планинското спасување на повисоко ниво, согласно меѓународните стандарди.

Благодариме за укажаната доверба и се надеваме на успешна соработка и во иднина.